Vi tackar för kunder och kurs deltagares respons


Kunders ord om Pehrs kurser

”Jag har gått mediumutbildning med Pehr i Boden. Kursen var väldigt lärorik med både andliga upplevelser och utveckling i sin egen medialitet. Vi får inte glömma allt skratt och gemenskap i gruppen. Kan starkt rekommendera er som har funderat på att utveckla sin medialitet att gå kursen med Pehr.”
– Nettan

”Medium kurs med Pehr i Boden var så lärorik och väldigt spännande mycket skratt men också ett allvar att vi fick bli ganska hårt testade vilket jag tycker är jättebra då inte vem som helst kanske är passande att bli medium. Så den noggrannheten är jag evigt tacksam över. Har utvecklats oerhört mycket vilket var det bästa jag gjort i mitt liv. Så tacksam för Pehr och många glada skratt. Kan varmt rekommendera denna medium kurs.”
– Anki

En underbar utbildning på många plan. Gav så mycket upplevelser inom den andliga världen, en hjärtlig Pehr som delade med sig av sin kunskap, förmåga och många glada skratt. Peppade och lyfte oss andligt och gav oss tillit till våra egna förmågor i kontakt med andevärlden. Pehr tack för att du är du  saknar alla från utbildningen som gav mig sådan härlig energi och spännande möten. 

–  Anneli Roberthson