OM MIG

Jag är född i Fiskarnas tecken i Boden 1970. Jag bor för närvarande i Munkfors i Värmland.
Jag arbetar idag som Helhetsterapeut, efter en del utbildningar som startade 1992 med Reikihealing. Blev Reiki Master 1996, Karuna Master 1997.

Jag utbildade mig i klassisk massage 1992 och samma år startade intresset för Tarot och i Nummerologi, med kurser hos Tomas Jönsson. Sedan fortsatte det med Kristall och pendelhealing, Regressionsterapi (Tidigare Liv). Kristallterapi och Metamorfos hos bland annat Regnbågscentret. Zonterapi hos Kairon blev nästa steg och 1995 Astrologi. 1995 blev jag även klar med den ettåriga Andningspedagogutbildningen för Wäxthuset som är en av de utbildningar som präglat mig mest. Jag har under hela mitt liv varit öppen för det som inte alltid ögat kan se och med en ständig kommunikation med andliga väsen (Änglakontakt). Andra intressen som jag har är kraftdjur, meditationer i alla dess former samt lusten till livet, naturen, under och mirakler.

Kontakt med djur och healing av djur har blivit något som tar upp mer av min nutid, där jag bland annat ser djurens tidigare liv och hur det påverkas till ägaren. Idag är mitt största arbetsområde Tidigare liv/regressioner, både som vägledande konsult och som lärare på mina utbildningar.

1996 skrev jag min första bok – ”Meditera till inre harmoni”, och efter det ”Lilla Pendelboken”. Samt två böcker till tillsammans med Ylva; ”Själsenergi, från tidigare liv till ängel” och ”Reiki, ett, två…”

Lilla Pendelboken finns i nytryck. Meditera till inre harmoni kommer ut i omgångar på CD´s, där jag istället vägleder ner dig i meditation.
Min senaste bok ”Lär dig tala med djur” kom ut 2006, och den kan du beställa direkt av mig.

2012 Deltog jag som medium i reality serien på kanal 7 ”Livet på andra sidan” Svenska folket kunde följa mig i tv rutan i 8 avsnitt, i serien deltog även två andra medium Vivi Linde och Zoë. 

Jag vill att du i en kontakt med mig ska frigöra dina blockeringar, släppa mönster och leva i harmoni med hela din kropp, själ och ande. Jag vägleder dig gärna igenom tidigare liv eller genom en spådom eller kanske att vi träffas på en kurs där jag får dela med mig av min erfarenhet.

Bild från Livet på andra sidan som sändes på kanal 7 Pehr, Vivi och Zoë